Strijp-S Gebouw Gerard | Torenallee 42-58 | 5617 BD Eindhoven | tel: (040) 29 32 423

Een kijkje achter
de schermen

“Wat een bijkomend voordeel is, bij Ciquèl blijft je pensioen doorlopen bij pensioenfonds PMT” – Margo Hommel
5 januari 2021

Ciquèl is een recruitmentbureau waar je graag voor werkt. En  daarom deel ik graag mijn persoonlijke ervaring met anderen zodat zij ook beeld krijgen bij wat je kunt verwachten.

Nadat ik de eerste keer telefonisch in contact kwam met Ciquèl werd ik uitgenodigd voor een eerste open  gesprek op hun kantoor in Eindhoven. Tijdens een kopje koffie heb ik kunnen vertellen wie ik écht ben en wat ik graag zou willen bereiken in mijn carrière. Paul heeft uitgelegd hoe Ciquèl te werk gaat en tijdens dit gesprek kwamen we al snel op enkele bedrijven die bij mij zou kunnen passen en welke niet. In overleg hebben we de acties besproken die Ciquèl voor mij zou gaan uitzetten en met welke bedrijven ze contact gingen opnemen.
Wat ik als erg prettig heb ervaren is dat ik steeds op de hoogte werd gehouden van de stand van zaken. Van het bellen met een potentiële werkgever tot en met het plannen van de concrete kennismaking bij een bedrijf. Gedurende het hele traject ben ik continu op de hoogte gebracht van alle ontwikkelingen en werd mij ook steeds gevraagd hoe ik het persoonlijk had ervaren.

En dan is het ineens zover, het contract is rond, je hebt je eerste werkdag. Gelijk op deze eerste dag verschijnt er een taart die je kunt delen met je nieuwe collega’s. Erg attent!  En ook snel daarna is er weer die vraag: ‘hoe gaat het met en hoe bevalt het je in je nieuwe baan?” Tegenwoordig werk ik nog steeds met Ciquèl samen, maar nu vanuit opdrachtgeverszijde en nog altijd wordt gevraagd hoe het met me gaat. Ik ken geen ander bureau die dat zo doet. Er is erg veel persoonlijke aandacht en die blijven ze vasthouden, helemaal top! En heb ik vragen of opmerkingen, dan kan ik altijd bellen. Er is geen drempel, dat voelde echt zo, dat is erg fijn. Een bijkomend voordeel is dat wanneer je bij Ciquèl in dienst bent vanuit de deta-vast constructie, jouw pensioen blijft doorlopen bij pensioenfonds PMT. Bij andere recruitmentbureaus is dat niet het geval.

Ze vroegen me of ik nog verbeterpunten voor hen heb. Nee, eigenlijk niet. Ik zou niet weten wat ze nog beter kunnen doen. Ik heb ook een bekende die op zoek was naar iets anders met Ciquèl in contact gebracht. Er werd meteen contact opgenomen en een oriënterend kennismakingsgesprek werd gepland. Een leukere nieuwe baan was ook voor die persoon snel rond. Dus als ik weer eens op zoek wil gaan naar een andere baan, dan zal ik mij zeker weer melden bij Paul en Pim. Dus ben jij op zoek naar een nieuwe baan en vind je persoonlijke aandacht belangrijk, neem dan contact op met de mannen  van Ciquèl. Zij doen het top! Echt een aanrader!

Margo Hommel – Projectleider Maintenance bij Kuijpers