Strijp-S Gebouw Gerard | Torenallee 42-58 | 5617 BD Eindhoven | tel: (040) 29 32 423

De wereld van Ciquèl

Ciquel. Ambitie

Jij staat aan het roer om de koers in jouw carrière te bepalen. Daarom is het goed om zo nu en dan eens stil te staan bij de ingeslagen weg zodat je grip houdt op jouw persoonlijke carrièrepad. Hier zijn wij je met onze expertise graag bij van dienst, door je huidige arbeidssituatie tegen het licht te houden van nieuwe mogelijkheden binnen ons netwerk.

Onze ambitie? Werkplezier nu, maar ook in de toekomst. Maak vrijblijvend gebruik van onze kennis en ons netwerk. De koffie staat klaar.

Waarden en cultuur

Samenwerken doen we informeel op basis van gelijkwaardigheid en vertrouwen in een open en directe communicatiestructuur. Dit geeft het prettigste gevoel gedurende het proces en de beste resultaten achteraf. Weten wat je aan elkaar hebt en van elkaar kunt verwachten. We stimuleren het uitspreken van wederzijdse verwachtingen. Ons streven hierbij is om een zo realistisch mogelijk beeld van de situatie te creëren en de mogelijkheden te schetsen om samen binnen deze kaders te opereren. We maken het niet mooier dan het is, maar laten tegelijkertijd zowel aan vraag- als aan aanbodzijde van de markt geen kans onbenut. Samen klaren we de klus.

De naam Ciquèl

Ciquèl staat in onze dienstverlening analoog aan ‘vervolg’. Toen in 2008 de voorbereidingen van ons bedrijf startten, liep het woord ‘vervolg’ als een rode draad door de activiteiten heen. Zo staan we staan garant voor het ‘vervolg’ van de carrièrepaden waarop onze kandidaten zich begeven en we geven ‘vervolg’ aan de opdrachten die opdrachtgevers bij ons uitzetten.

Om ook een unieke en krachtige eigennaam te waarborgen is er gekozen voor Ciquèl. Als verbastering op ‘sequel’ wat de Engelse vertaling is van ‘vervolg’.

Pim Maas

Direct na mijn HBO studie P&O aan de Fontys Hogescholen, heb ik voor de technische arbeidsbemiddeling gekozen. Als projectmanager ben ik gestart met projectmatige detachering van E en W personeel in de utiliteit en industrie. Na 2 jaar heb ik de overstap naar Strukton Worksphere gemaakt om daar als HR Consultant verantwoordelijk te zijn voor in- door- en uitstroom van personeel, waarna ik me heb gespecialiseerd in de rol van Corporate Recruiter op het personele instroomvraagstuk van de organisatie. Vanuit dit specialisme in deze sector ben ik met Paul in 2009 Ciquèl gestart.  

Paul Colnot

Ik ben al heel mijn carrière werkzaam binnen de installatiebranche en sinds 2005 gericht op recruitment. Van oorsprong ben ik technisch opgeleid en heb 10 jaar werkervaring opgedaan binnen technische functies bij diverse elektrotechnische installateurs. Ik word enthousiast van positief ingestelde mensen en door vanuit een open gesprek te ontdekken wat iemand écht werkplezier geeft, dat geeft mij de voldoening in mijn werk. “Laat wie je denkt te moeten zijn je nooit weerhouden van wat je zou willen doen.”