Strijp-S Gebouw Gerard | Torenallee 42-58 | 5617 BD Eindhoven | tel: (040) 29 32 423

Verken de weg
van je eigen talent

Wat je van ons mag verwachten

Wij kijken met een ervaren en frisse blik naar de arbeidsmarkt, waarbij onze aanpak zich kenmerkt door betrokkenheid en een verregaande verdieping in de situatie van onze gesprekspartners. Jouw ambities vertalen we in loopbaan- en ontwikkelingsmogelijkheden bij de werkgevers die het beste bij jouw voorkeuren aansluiten. Daarnaast ondersteunen wij je bij het gehele sollicitatietraject en de salarisonderhandeling. 

Door onze jarenlange werkervaring in de installatiebranche is onze specifieke branchekennis van hoogwaardig niveau. Wij kennen de bedrijven dan ook niet alleen van buiten, maar ook van  binnen. En dat praat wel zo gemakkelijk.

Nadat je via Ciquèl het volledige sollicitatietraject hebt doorlopen, bieden wij je de mogelijkheid om rechtstreeks bij onze opdrachtgever in dienst te treden. Wij staan je ook tijdens de contractfase bij om vragen te beantwoorden en bij keuzes te adviseren. 

Door ruime ervaring en onze kennis van de verschillende arbeidsvoorwaardelijke regelingen kunnen we je uitstekend ondersteunen bij onderhandelingen.

Je komt tijdelijk bij Ciquèl in dienst voordat er wordt overgegaan tot een vast dienstverband bij onze opdrachtgever. Het salaris wat jij na de deta-vast periode bij onze opdrachtgever gaat verdienen, stemmen wij met jou en je toekomstig nieuwe werkgever af en verdien je ook bij Ciquèl gedurende deze periode. 

Bij wederzijdse tevredenheid treedt je er na de deta-vast periode rechtstreeks in dienst. Dit is bij aanvang áltijd het uitgangspunt. Zo vergroten we de kans op een duurzame arbeidsrelatie tussen werkgever en werknemer.

Zoek je de zekerheid van een vast dienstverband en de flexibiliteit om binnen verschillende keukens van installateurs te kijken? Dan is projectmatig werken bij Ciquèl een goede keuze. Detacheringsprojecten worden afgesloten voor de duur van minimaal 3 maanden per project en zoveel mogelijk bij de werkgevers van jouw voorkeuren. 

Dit zijn zowel omvangrijke landelijk werkende partijen als ook bedrijven in het MKB segment. Deze manier van werken biedt de nodige afwisseling in werkzaamheden bij verschillende opdrachtgevers en tegelijkertijd de zekerheid van een vast dienstverband. Informeer bij ons naar de mogelijkheden.

Ciquèl valt onder de algemeen verbindend verklaarde CAO Metaal en Techniek. Wij bieden dezelfde CAO gerelateerde arbeidsvoorwaarden als wanneer je in dienst bent bij onze opdrachtgever. Zo worden ook ADV en verlofrechten conform CAO toegekend en wordt er vanaf de eerste

dag van jouw dienstverband pensioen voor je opgebouwd bij het branche pensioenfonds PMT. Want geen pensioenbreuk werkt wel zo prettig!

Ben je een ZZP’r en zoek je naar meer zekerheid met betrekking tot projectcontinuïteit, dan biedt het netwerk van Ciquèl goede mogelijkheden. Tijdelijke projecten worden in samenspraak met onze opdrachtgevers afgesloten en zoveel mogelijk bij bedrijven van jouw voorkeuren. Dit zijn zowel omvangrijke landelijk werkende partijen als ook bedrijven in het MKB segment. Deze manier van samenwerken geeft 

jou de gelegenheid om je zo veel mogelijk op het werk te richten, het acquireren naar nieuwe projecten nemen wij voor je uit handen. Naar aanleiding van de wet Deregulering Beoordeling Arbeidsrelaties (wet DBA) werken wij met een door de belastingdienst goedgekeurde modelovereenkomst. Informeer bij ons naar de samenwerkingsmogelijkheden.