Strijp-S Gebouw Gerard | Torenallee 42-58 | 5617 BD Eindhoven | tel: (040) 29 32 423

Een kijkje achter
de schermen

Hoe een eerste contact 10 jaar geleden groeit tot een goede zakelijke samenwerking nu; Sander Crommentuijn vertelt.
19 maart 2021

Wij, Van den Heuvel Electrotechniek, zijn een jong team en door de groeiende werkvoorraad voortdurend op zoek naar goede technische mensen.

Toen ik nog in loondienst werkte ben ik op meerdere momenten in mijn carrière in contact geweest met Ciquèl, ons eerste contact moet ergens 2010 zijn geweest. Ik was die jaren slechts latent oriënterend in de markt en daar sloten de gesprekken die we voerden mooi op aan. Het contact liep steeds zeer prettig en laagdrempelig en de kennis en kunde van Paul en Pim op het gebied van installatietechniek werden door mij als bijzonder prettig en als meerwaarde ervaren.
Sinds september 2018 ben ik de trotse directeur van Van den Heuvel Electrotechniek en ben ik wederom in contact gekomen met Ciquèl. Ditmaal niet als werknemer opzoek naar een nieuwe werkgever, maar als werkgever opzoek naar goede werknemers. En ik moet zeggen, de ervaringen zijn precies hetzelfde! De samenwerking met Ciquèl is zeer prettig doordat we snel van elkaar begrijpen wat we vertellen en vragen, en daarlangs zoeken zij de juiste kandidaat voor ons bedrijf. Ze spreken alle mensen die ze voorstellen uitvoerig gericht op de functie, stellen een duidelijk CV voor ze op en organiseren de gesprekken. En na een eerste kennismakingsgesprek is er direct contact met ons als werkgever als met de kandidaat. Door het goed onderhouden netwerk van Ciquèl kunnen zij steeds heel snel schakelen en hebben we in een korte tijd grote stappen gezet. Voor ons als MKB is dat super!

Door de persoonlijke ervaring van Paul en Pim binnen de installatietechniek kunnen ze ook zelf aan kandidaten gerichte vragen stellen over techniek en proces die passen bij de functievereiste. En daarop kunnen ze de juiste personen voor ons selecteren. Hierdoor krijgen wij alleen kandidaten te spreken die geschikt zijn voor de functie, het enige wat wij moeten doen is kijken of de kandidaat als persoon past binnen ons hechte team aan collega’s. Want naast het goed samen kunnen werken, willen we samen met onze nieuwe collega’s ook veel kunnen lachen.
Al met al zijn wij zeer tevreden over Ciquèl en hopen de samenwerking nog lang door te kunnen zetten. Ik beveel Ciquèl dan ook zeker aan bij onze collega installateurs!

Sander Crommentuijn – eigenaar Van den Heuvel Electrotechniek