Strijp-S Gebouw Gerard | Torenallee 42-58 | 5617 BD Eindhoven | tel: (040) 29 32 423

Een kijkje achter
de schermen

Er wordt door Ciquèl niet zomaar met een CV “geschoven”, maar op basis van het wervingsprofiel worden er enkel en alleen passende kandidaten gepresenteerd. Dat is onderscheidend! Emiel Verbunt – Servicemanager bij GUTS
4 maart 2021

Meerdere succesvolle bemiddelingen hebben de afgelopen jaren plaatsgevonden en de nieuwe medewerkers die via Ciquèl hun weg naar Guts hebben gevonden zijn er op de dag van vandaag nog werkzaam. Dit zegt natuurlijk veel over hoe positief het werken binnen GUTS wordt ervaren, maar het zegt onmiskenbaar ook wat over de kwaliteit van dienstverlening van Ciquèl. Het matchen van karakters bij collega’s en bedrijfsculturen is een belangrijk onderdeel van onze dienstverlening.

Emiel kijkt als opdrachtgever met een goed gevoel terug op onze samenwerking en zegt hierover het volgende:
Ciquèl kent ons bedrijf inmiddels goed en zij weten daardoor welke mensen hier tot hun recht komen doordat deze bij onze waardes en onze bedrijfscultuur passen. Paul en Pim begrijpen de functies, kennen onze processen en interne cultuur en weten middels een nauwgezette selectie alleen de interessante kandidaten aan ons bedrijf voor te stellen. Hierdoor zien wij hen als serieuze en betrouwbare partner in het aanwerven van nieuwe medewerkers. Door Ciquèl te betrekken in de korte,- als ook de meer strategische lange termijn planning, weten zij telkens goede kandidaten voor te stellen. Ze hebben ons vertrouwen door de jaren heen echt gewonnen”.
“Paul en Pim spreken mijn taal, weten een leuke informele sfeer neer te zetten waarbij er tijd is om onderling grappen te maken en natuurlijk ook om serieus te werken. Ze luisteren goed naar onze uitvraag en door hun persoonlijke kennis van de installatiebranche weten zij de juiste en vaak ook kritische vragen te stellen bij onze personele behoefte. Er wordt door Ciquèl niet zomaar met een CV “geschoven”, maar op basis van het wervingsprofiel worden er enkel en alleen passende kandidaten gepresenteerd. Dat is onderscheidend! Tevens merk je dat sollicitanten altijd goed ingelicht over ons bedrijf en de functie aan de gesprekstafel verschijnen, wat de foutmarge en het aantal sollicitatiegesprekken voor een vacature aanzienlijk laat afnemen. Op de vraag of ik punten ter verbetering kan aandragen met betrekking tot de samenwerking heb ik niet echt wat op te merken. Wellicht dat we samen nóg beter kunnen worden in een stuk strategisch personeelsmanagement, zodat we in deze krappe markt adequater op toekomstige behoefte anticiperen en niet pas schakelen op het moment dat er concreet behoefte is.

Ik wil Ciquèl dan ook bij géén enkele andere installateur aanbevelen, want dan gaan zij ook gebruik maken van hun diensten… 🙂 

Fijne samenwerking mannen!
Emiel Verbunt